Sunday, October 30, 2011

KROVNI VENTILATORI

Kontakt : 063 241 298; m.fordjarini@jakkagroup.com
TH - MIXVENT serija(355-1725 m3/h)
Aluminijumski centrifugalno - aksijalni krovni ventilatori, zaštićeni od korozije kataforesis osnovom i poliester bojom. Sa zaštitnom mrežicom od ptica. Kućište motora je lako demontažno i pričvršćeno je sa dve šelne. Monofazni, dvobrzinski motor, mogućnost regulacije, IP 44, klasa B, sa termičkom zaštitom sa automatskim resetom i sa kugličnim ležajima niskog stepena trenja. Kod modela TH-500 i TH-800 krovna kapa je od čelika.
radne krive (grafik) cena proizvoda

TH-800 EX serija(800 m3/h)
Centrifugalni krovni ventilator od tretirane plastike kako bi se izbeglo stvaranje statičkog elektriciteta. Baza i kapa od čelika zaštićenim od korozije crnom poliester bojom. Monofazni motor sa antieksplozivnom zaštitom, povećana sigurnost II2G EExe IIT3.
radne krive (grafik) cena proizvoda

MAX-TEMP (CTHT/CTHB-CTVT/CTVB) serija(800-28900 m3/h)
Centrifugalni ventilator sa horizontalnim izduvavanjem za rad na 400ºC/2h, baza od galvanizovanog čelika, kapa od aluminijuma, sa unazad zakrivljenim lopaticama i zaštitnom mrežom, motor IP55, klasa F, autohlađenje, sa kugličnim ležajima sa niskim stepenom trenja. Osim kod modela 140, 180 i 200.
radne krive (grafik) cena proizvoda

CRHT / CRHB-CRVT / CRVB serija (670-11000 m3/h)
Centrtifugalni ventilatori niske konstrukcije, baza od galvanizovanog čelika, aluminijumski poklopac, Ventilaciono kolo je sa unazad zakrivljenim lopaticama i zaštitnom mrežom, motor sa eksternim rotorom, IP54, klasa F, sa termičkom zaštitom i servisnim prekidačem.
radne krive (grafik) cena proizvoda

HCTT / HCTB serija(1930-44900 m3/h)
Aksijalni ventilatori za izbacivanje ili ubacivanje vazduha, sa dinamički izbalansiranim ventilacionim kolom, aluminijumska unutrašnja baza, plastične lopatice ojačane staklenim vlaknima, aluminijumska krovna kapa, baza od galvanizovanog čelika, motor IP65, klasa F, termička zaštita, kuglični ležaji sa niskim stepenom trenja.
radne krive (grafik) cena proizvoda



HGHT-V serija
Aksijalni krovni ventilatori, vertikalno izbacivanje, za odimljavanje, sertifikovani za rad na 400ºC/2h, kućište od galvanizovanog čelika, zaštićeno od korozije epoksi nanosom, aluminijumske lopatice, nepovratna klapna, zaštitni poklopac, servisni prekidač, trofazni motor, IP55, klasa H.
radne krive (grafik) cena proizvoda

HGTT-V serija
Aksijalni krovni ventilatori, sa vertikalnim izbacivanjem, kućište od galvanizovanog čelika zaštićeno od korozije nanosom epoksi bojom, aluminijumsko ventilaciono kolo, čelična zaštitni poklopac, servisni prekidač, trofazni motor, IP55, klasa F.
radne krive (grafik) cena proizvoda

TCDH EXD serija(1120-25500 m3/h)
Centrifugalni krovni ventilatori, sa horizontalnim izbacivanjem, posebno dizajnirani za ventilaciju prostora gde postoji rizik od eksplozije, za rad na temperaturama do 40ºC, po ATEX 94/9/CE direktivi, ventilatori II2G za instalaciju u zoni 1 ili 2, ventilaciono kolo je sa unazad zakrivljenim aluminijumskim lopaticama, aluminijumsko kućište, mesingani uvodnik i poklopac od galvanizovanog čelika zaštićen od korozije poliester bojom, sa trofaznim motorom 230V/400V-50Hz, IP55, klasa F.
radne krive (grafik) cena proizvoda

Kontakt : 063 241 298; m.fordjarini@jakkagroup.com