Sunday, October 30, 2011

AEROGRAMMI rešetke i anemostati

Kontakt : 063 241 298 ;  m.fordjarini@jakkagroup.com • AEROGRAMMI je grčka firma, osnovana 1989.godine čije je sedište u Solunu. Osnovna delatnost ovog svetski priznatog brenda je dizajniranje i proizvodnja svih vrsta rešetki i anemostata za sisteme ventilacije.• Predstavljamo Vam aktuelnu ponudu, a ostale uređaje iz ovog asortimana, kao i važeće cenovnike možete preuzeti u pdf formatu.

ZIDNE REŠETKE - T1P
T1P Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na zid ili na plafon, sa jednim redom pokretnih lamela paralelnih sa prvom datom dimenzijom.
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - T1P-D
Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na zid ili plafon, sa jednim redom pokretnih lamela paralelnih sa prvom datom dimenzijom. Sa damperom za regulaciju protoka vazduha.
cena proizvoda

REŠETKE ZA KRUŽNE KANALE - T1P-SR-D/DK
Usisna ili odsisna rešetke sa zaobljenim ramom za direktno montiranje na kružne kanale sa jednim redom pokretnih lamela paralelnih sa prvom navedenom dimenzijom. Ima damper za regulaciju protoka vazduha sa suprotnosmernim lamelama, (D) ili sa klapnom (DK).
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - T1P-AUTH
Usisna zidna rešetka, od eloksiranog aluminijuma, sa jednim redom pokretnih lamela u ramu od eloksiranog aluminijuma. Ram se rotira ka gore ili dole u odnosu na masku. Sa mehanizmom za automatsko podešavanje ugla rama, zavisno od temperature vazduha (gore pri hladjenju, ili ka dole pri zagrevanju) bez električne energije.
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - T2P
Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na zid ili na plafon sa dva reda pokretnih lamela. Prednji red je paralelan sa prvom datom dimenzijom.
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - T2P-D Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na zid ili na plafon, sa dva reda pokretnih lamela. Prednji red je paralelan sa prvom datom dimenzijom. Sa damperom za regulaciju protoka vazduha.
cena proizvoda

REŠETKE ZA KRUŽNE KANALE - T2P-SR
Usisna ili odsisna rešetka sa zaobljenim ramom koja se može postaviti direktno na kružni kanal, sa dva reda pokretnih lamela paralelnih sa prvom datom dimenzijom.
cena proizvoda

REŠETKE ZA KRUŽNE KANALE - T2P-SR-D/DK
Usisna ili odsisna rešetka sa zaobljenim ramom koja se postavlja direktno na kružni kanal, sa dva reda pokretnih lamela paralelnih sa prvom datom dimenzijom. Ima damper, regulator protoka, sa suprotnosmernim lamelama (D) ili klapnom (DK).
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - T2P-AUTH
Usisna zidna rešetka, od eloksirano aluminijuma, sa sva reda podesivih lamela u ramu od eloksiranog aluminijuma. Ram se rotira na dole ili na gore u odnosu na masku. Sa mehanizmom automatskog poderšavanja rama pod uglom , zavisno od tepmperature vazduha (na gore pri hladjenju ili na dole pri zagrevanju), bez električne energije.
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - TEP
Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na zid ili na plafon, sa jednim redom nepokretnih lamela pod uglom od 45° paralelnih sa prvom datom dimenzijom.
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - TEP-D
Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na zid ili na plafon, sa jednim redom nepokretnih lamela pod uglom od 45° paralelnih sa prvom datom dimenzijom. Sa regulatorom protoka sa suprotnosmernim lopaticama.
cena proizvoda

ZIDNE REŠETKE - TEP-SR
Usisna ili odsisna rešetka sa zaobljenim ramom koja se može postaviti direktno na kružni kanal, sa jednim redom nepokretnih lamela paralelnih sa prvom datom dimenzijom.
cena proizvoda

LINEARNA REŠETKA - E12&E12-15°
Linearna, laki tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela. Razmak između lamela je 12mm a konstruisane su za izbacivanje ravno ili pod uglom od 15°. Lamele su paralelne sa prvom datom dimenzijom. Rešetka može biti usisna ili odsisna i postavlja se na zid ili na plafon.
cena proizvoda

LINEARNA REŠETKA - E12&E12-15° (RAL)
Linearna, laki tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela. Razmak između lamela je 12mm a konstruisane su za izbacivanje od 15°. Lamele su paralelne sa prvom datom dimenzijom. Rešetka može biti usisna ili odsisna i postavlja se na zid ili na plafon.
cena proizvoda

LINEARNA REŠETKA - E12&E12-15°-D
Linearna, laki tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela . Razmak između lamela je 12mm a konstruisane su za 0 izbacivanje ravno ili pod uglom od 15. Lamele su paralelne sa prvom datom dimenzijom.
cena proizvoda

LINEARNA REŠETKA - E12&E12-15°-D (RAL)
Linearna, laki tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela. Razmak između lamela je 12mm a konstruisane su za izbacivanje ravno ili pod uglom od 15°. Lamele su paralelne sa prvom datom dimenzijom. Ima damper, regulator protoka vazduha.
cena proizvoda

LINEARNA REŠETKA - E17&E17-15° (RAL)
Linearna, laki tip rešetka, sa jednim redom nepokretnih lamela. Razmak između lamela je 17mm a lamele su konstruisane za izbacivanje ravno ili pod uglom od 15°. Lamele su paralelne sa prvom datom dimenzijom. Rešetka može biti usisna ili odsisna.
cena proizvoda

LINEARNA REŠETKA - E17-D&E17-15°-D
Linearna, laki tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela. Razmak između lamela je 17mm I konstruisane su za izbacivanje ravno ili pod uglom od 15°. Lamele su paralelne prvoj datoj dimenziji. Ima damper sa suprotnosmernim lamelama za regulaciju protoka vazduha. Usisna ili odsisna rešetka koja se postavlja na zid ili plafon.
cena proizvoda

LINEARNA REŠETKA - E17-D&E17-15°-D (RAL)
Linearna, laki tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela. Razmak između lamela je 17mm i lamele su konstruisane za izbacivanje 0 ravno ili pod uglom od 15. Lamele su paralelne prvoj datoj dimenziji. Ima damper sa suprotnosmernim lamelama, za regulaciju protoka vazduha. Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na zid ili na plafon.
cena proizvoda

PODNA REŠETKA - BT
Podna, teški tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela za izbacivanje pravo. Lamele su paralelne prvoj navedenoj dimenzij. Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na pod.
cena proizvoda

PODNA REŠETKA - BT-D
Podna, teški tip, rešetka sa jednim redom nepokretnih lamela za izbacivanje pravo. Lamele su paralelne prvoj navedenoj dimenziji. Usisna ili odsisna rešetka koja se može postaviti na pod. Ima damper sa suprotnosmernim lamelama za regulisanje protoka vazduha.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTATI - O4
Plafonska rešetka sa nepokretnim lamelama (anemostat). U 4 pravca strujanja.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTATI - O4 (RAL)
Plafonska rešetka sa nepokretnim lamelama (anemostat). U 4 pravca strujanja.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTATI - O4-D (RAL)
Plafonska rešetka sa nepokretnim lamelama (anemostat). U 4 pravca strujanja. Sa damperom za regulaciju protoka.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTATI - Ok1 & Ok2
Plafonske rešetke sa zaobljenim lamelama (1 ili 2 pravca izduvavanja vazduha).
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTATI - Ok1-D & Ok2-D
Plafonski anemostat sa zaobljenim lamelma (1 ili 2 pravca izduvavanja vazduha). Sa damperom za regulaciju protoka vazduha.
cena proizvoda

REŠETKE ZA KRUŽNE KANALE - Ok1-SR & Ok2-SR
Rešetka sa zakrivljenim ramom za direktnu montažu na okrugli kanal i podesivim lamelama (1 ili 2 pravca izduvavanja vazduha).
cena proizvoda

REŠETKE ZA KRUŽNE KANALE - Ok1-AUTH & Ok2-AUTH
Plafonska rešetka sa podesivim kružnim lamelama i 1 ili 2 pravca izduvavanja vazduha. Sa mehanizmom za automatsko podešavanje ugla lamela zavisno od temperature vazduha (1 pravca za izduvavanje kod hlađenja i vertikalno izduvavnje kod grejanja) Bez električne energije.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTAT - Ok3 & Ok4
Plafonski anemostati sa zaobljenim lamelama (3 ili 4 pravca izbacivanja vazduha).
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTAT - Ok3-D & Ok4-D
Plafonski anemostati sa zaobljenim lamelama (3 ili 4 pravca iz vazduha). Sa damperom za regulaciju protoka vazduha.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTAT - YB
Plafonski anemostat visokog prodora, sa pokretnim, zaobljenim lamelama.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTAT - YB-D
Plafonski anemostat visokog prodora sa pokretnim zaobljenim lamelama i damperom, regulatorom protoka vazduha.
cena proizvoda

PLAFONSKI ANEMOSTAT - RF
Kružni plafonski anemostat sa kružnim nepokretnim lamelama, plastificiran, obojene RAL bojom.
cena proizvoda

VRTLOŽNI DIFUZORI - GR-AA-A&GR-AR-A
Vrtložni plafonski difuzori sa četvrtastom maskom (595×595mm spoljašnje dimenzije) i radijalno postavljenim lamelama, četvrtastog (AA) ili okruglog (AR) oblika. Unutar rešetke se nalaze podesive lamele za kontrolu distribucije vazduha.
cena proizvoda

VRTLOŽNI DIFUZORI - GR-AA-D&GR-AR-D
Vrtložni plafonski difuzori sa četvrtastom maskom (595×595mm spoljašnje dimenzije) i radijalno postavljenim lamelama, četvrtastog (AA) ili okruglog (AR) oblika. Unutar rešetke se nalaze podesive lamele za kontrolu distribucije vazduha.Sa damperom, regulatorom protoka vazduha.
cena proizvoda

VRTLOŽNI PLAFONSKI ANEMOSTATI - GR-B
Vrtložni plafonski anemostat sa pravougaonom maskom i radijalno postavljenim lamelama pravougaonog oblika. Ima i pokretne lamele za kontrolu distribucije vazduha.
cena proizvoda

VRTLOŽNI PLAFONSKI ANEMOSTATI - GR-YB
Četvrtasti vrtložni plafonski anemostat visokog prodora ili četvorosmerni anemostat sa pokretnim lamelama za usmeravanje vazdušne struje.
cena proizvoda

KRUŽNI VRTLOŽNI ANEMOSTAT - MLD-6P & MLD-8P
Kružni (vrtložni) plafonski anemostat sa šest (MLD-6P) ili osam (MLD-8P) trapezoidnih, pokretnih lamela za kontrolu protoka vazduha. Lamele su ručno podesive.
cena proizvoda

KRUŽNI VRTLOŽNI ANEMOSTAT - MLD-W-6P & MLD- W-8P
Kružni (vrtložni) plafonski anemostat sa duplim kućištem i šest (MLD-6P) ili osam (MLD-8P) trapezoidnih, pokretnih lamela za kontrolu protoka vazduha. Lamele su ruèno podesive.
cena proizvoda

SLOT REŠETKE - SL
Linijska slot rešetka za ubacivanje ili izbacivanje vazduha koja se može montirati na plafon ili zid. Pravac strujanja vazduha je kontrolisan preko pokretnih lamela na svakom prorezu.
cena proizvoda

MLAZNICE - AMB-KO
Metalne mlaznice sa pokretnom glavom i kružnim priključkom za montažu na ravne površine.
cena proizvoda

PERFORIRIANI ANEMOSTATI - P
Perforiraniplafonski anemostati napravljeni od čelika, obojeni RAL bojom. Za izbacivanje vazduha, ili ubacivanje u specijalnim uslovima, poput operacionih sala. Proizvode se samo u jednoj dimenziji: 595x595mm.
cena proizvoda

PERFORIRIANI ANEMOSTATI - P-S
Perforirani plafonski anemostati sa aluminijumskim ramom i maskom od čeličnog lima, obojeni RAL bojom. Za izbacivanje vazduha, ili ubacivanje (u posebnim uslovima, npr. operaciona sala). Proizvode se u svim dimenzijama.
cena proizvoda

PERFORIRIANI ANEMOSTATI - P-F
Perforirani plafonski anemostat sa aluminijumskim ramom i pokretnom maskom od čeličnog lima, bojeni RAL bojom. Za izbacivanje vazduha ili ubacivanje (u posebnim uslovima, npr. operaciona sala). Proizvode se u svim dimenzijama.
cena proizvoda

CILINDRIČNI DIFUZORI - SRR
Difuzor za kružne kanale sa pokretnim lamelama na svakom prorezu za kontrolu strujanja vazduha. Za ugradnju na kružne kanale. Dužina L =750mm.
cena proizvoda

PROTIVKIŠNE REŠETKE - BN
Zidna protivkišna rešetka sa žičanom mrežom. Za ubacivanje ili izbacivanje vazduha iz/u spoljašnjost.
cena proizvoda

REŠETKE ZA VRATA - EX
Prestrujna rešetka za vrata sa "Л" lamelama za cirkulisanje vazduha između prostorija. Sa kontraramom.
cena proizvoda

DAMPER - D
Damper, regulator protoka vazduha za rešetke i difuzore. Podešavanje je moguće vršiti preko rešetke.
cena proizvoda

DAMPER - B
Samopadajuća rešetka koja se postavlja na zid, sa jednim redom povezanih, pokretnih lamela za izbacivanje vazduha pod pritiskom. Lamele su paralelne prvoj pomenutoj dimenziji.
cena proizvoda

DAMPER - BD
Samopadajuæa rešetka sa damperom za postavljanje na pravougaona vazdušna creva, sa jednim redom povezanih pokretnih lamela.
cena proizvoda

VAZDUŠNI FILTER - FA & FA(G3)
Vazdušni filteri koji se mogu čistiti, tip Ricosel-S20 (crni) ili klasa G3 (beli) u pocinkovanom ramu sa žièanom mrežom na obe strane. Dubina 1cm.
cena proizvoda

FILTERI ZA MASNOĆU - FL
Filter za masnoću izrađen od aluminijuma. Dubina: 3,2 cm
cena proizvoda

REVIZORNI OTVOR - THES
Revizioni otvor sa nevidljivim mehanizmom za otvaranje i zatvaranje.
cena proizvoda

Kontakt : 063 241 298 ;  m.fordjarini@jakkagroup.com